DE REVOLUTIONAIRE IQ8 SERIES MICRO-OMVORMER

De slimste micro-omvormer ooit.

W.T.S. B.V. is officieel Enphase installateur en hier zijn wij trots op.
De Enphase IQ Microinverter is de veiligste keuze op het gebied van zonne-energie. In tegenstelling tot systemen met een centrale omvormer, bevat Enphase solar nooit hoge spanning voor gelijkstroom (DC), waardoor er geen kans is op brand door elektrische storingen.

  • De Panasonic L serie is bij W.T.S. RUIM voorradig en al leverbaar voor de winter van 2023!

  • De nieuwe Panasonic L serie is geschikt voor elke woning, ongeacht de leeftijd  en is ook geschikt voor standaard radiatoren.

  • De Panasonic J en K serie zijn ook uit voorraad leverbaar

  • 25 jaar garantie

  • Gecertificeerd voor regen én zonneschijn

  • Veiligheid voorop

  • Gratis software-updates met innovatieve nieuwe functies

  • Geschikt voor elke woning, elk bedrijfspand en elk gebouw

  • Opbrengst óók bij weinig licht

Enphase Energy Systems hebben een ingebouwde rapid shutdown, zodat de zonne-energie in geval van nood eenvoudig onmiddellijk kan worden uitgeschakeld en elektrotechnisch medewerkers en hulpverleners geen gevaar lopen.

De Aquarea L-serie is ontwikkeld met het toonaangevende natuurlijke koudemiddel R290. De perfecte oplossing voor renovaties waarbij een hoge watertemperatuur nodig is, of voor woningen waar een geavanceerde warmtepomp met natuurlijke koudemiddel gewenst is.

Tot 79% van het energieverbruik van Europese huizen is afkomstig van verwarming en van de productie van warm tapwater. Dit is de reden dat de zeer efficiënte technologie voor lucht-waterwarmtepompen van Panasonic een groot verschil kan maken vergeleken met conventionele boilers en elektrische verwarming. Bovendien helpt deze technologie om de CO2-uitstoot en de impact op het milieu te verminderen, door warmte-energie in de lucht om te zetten in verwarming thuis.

De All in One Compact (598 x 600 mm voetafdruk) en de Bi-bloc-binnenunit zijn zo ontworpen dat ze moeiteloos opgaan in ieder interieur.

Verkrijgbaar in premium-wit en in lijn met de geest van Aquarea, die wordt benadrukt door de naadloos geïntegreerde controller die verwerkt is als een slanke zwarte band over de unit.

De buitenunit is zo ontworpen dat er harmonie ontstaat tussen architectuur en de omgeving, met een stille werking.

Aquarea Smart Cloud is nu Panasonic Comfort Cloud App, de IoT-oplossing voor uw verwarmings- en koelingssystemen om het comfort te maximaliseren en het energieverbruik te beheren. Met de Panasonic Comfort Cloud App kunt u de Aquarea-serie met verwarmings-, koelings- en warmwaterfuncties handig beheren en monitoren vanaf slechts één mobiel apparaat. Het is ook mogelijk om het energieverbruik te monitoren, waardoor u de bedrijfskosten nog meer kunt verlagen.