W.T.S. is specialist in klimaatbeheer

DUURZAAM KOELEN ÉN VERWARMEN MET EEN PANASONIC AIRCO

Sinds jaar en dag levert, onderhoud en plaatst WTS B.V. airconditioning van uitsluitend de allerbeste merken. Momenteel voeren wij voornamelijk de modellen van PANASONIC en MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES.

 

  • Nieuw zeer compact ontwerp

  • Ingebouwde WLAN en te combineren met Voice Assistant

  • Stijlvolle infraroodbediening

De nieuwe binnenunits zijn slechts 779 mm breed. Dit geeft meer vrijheid bij de installatie, bijvoorbeeld door de unit boven een deur te plaatsen.
Dankzij het slimme ontwerp is de installatietijd van de nieuwe TZ drastische teruggedrongen.
Het binnenwerk van de unit is vernieuwd om onderhoud te vereenvoudigen en versnellen. Zo zijn elektronische componenten en de bedrading aan één zijde van de units geplaatst.

De nieuwe TZ is klaar om met internet verbonden te worden voor smartphonebeheer via de Panasonic Comfort Cloud App. Bedien, monitor en programmeer via de gebruiksvriendelijke interface.
Bedien luchtwarmtepompen met de Panasonic Comfort Cloud. Deze cloudoplossing biedt vanaf iedere locatie en op ieder moment toegang tot aanvullende functies die exclusief via de Comfort Cloud beschikbaar zijn. Eén gebruiker kan tot 200 units beheren. Daarnaast is het mogelijk verschillende gebruikers aan te maken en gebruikersrechten toe te wijzen. Ook geeft de Comfort Cloud zicht op het energieverbruik, wat helpt kansen voor kostenbesparingen te identificeren.