EEN WARMTEPOMP VOOR ÉLK HUIS

W.T.S. is specialist in de gehele verduurzaming.

W.T.S. B.V. is officieel Panasonic Pro installateur en hier zijn wij trots op. Met decennia ervaring in de warmtepomptechniek is onze eindconclusie duidelijk. De Panasonic Warmtepompen hebben zich in de praktijk bewezen. Onder de meest barre omstandigheden bleven de Panasonic warmtepompen overeind. Weinig onderhoud, gemakkelijk in gebruik en onderhoud, superstil en enorm energieefficient.

Waar de in het verleden gepresenteerde Panasonic H serie een waardig opvolger kreeg met de J serie, welke overigens nog steeds leverbaar is, doet Panasonic er voor het 2024 seizoen er een stap bovenop met de allernieuwste Panasonic K serie, een R32 gevulde bi-bloc machine en het paradepaardje de Panasonic L serie met ongelooflijke prestaties. Comfort tot -25c, een aanvoertemperatuur van 75c (zonder gebruik van elektrische bijverwarmers), een bewezen S.C.O.P. boven de 5+.

  • De Panasonic L serie is bij W.T.S. RUIM voorradig en al leverbaar voor de winter van 2023!

  • De nieuwe Panasonic L serie is geschikt voor elke woning, ongeacht de leeftijd  en is ook geschikt voor standaard radiatoren.

  • De Panasonic J en K serie zijn ook uit voorraad leverbaar

  • Volledig vermogen tot -25c

  • Levert CV water tot 75c bij een temperatuur van -15c

  • R290 natuurlijk koudemiddel

  • Superstil

  • Geschikt voor elke woning, elk bedrijfspand en elk gebouw

  • A+++

  • Werkt óók op standaard radiatoren

De Aquarea L-serie is ontwikkeld met het toonaangevende natuurlijke koudemiddel R290. De perfecte oplossing voor renovaties waarbij een hoge watertemperatuur nodig is, of voor woningen waar een geavanceerde warmtepomp met natuurlijke koudemiddel gewenst is.

Tot 79% van het energieverbruik van Europese huizen is afkomstig van verwarming en van de productie van warm tapwater. Dit is de reden dat de zeer efficiënte technologie voor lucht-waterwarmtepompen van Panasonic een groot verschil kan maken vergeleken met conventionele boilers en elektrische verwarming. Bovendien helpt deze technologie om de CO2-uitstoot en de impact op het milieu te verminderen, door warmte-energie in de lucht om te zetten in verwarming thuis.

De All in One Compact (598 x 600 mm voetafdruk) en de Bi-bloc-binnenunit zijn zo ontworpen dat ze moeiteloos opgaan in ieder interieur.

Verkrijgbaar in premium-wit en in lijn met de geest van Aquarea, die wordt benadrukt door de naadloos geïntegreerde controller die verwerkt is als een slanke zwarte band over de unit.

De buitenunit is zo ontworpen dat er harmonie ontstaat tussen architectuur en de omgeving, met een stille werking.

Aquarea Smart Cloud is nu Panasonic Comfort Cloud App, de IoT-oplossing voor uw verwarmings- en koelingssystemen om het comfort te maximaliseren en het energieverbruik te beheren. Met de Panasonic Comfort Cloud App kunt u de Aquarea-serie met verwarmings-, koelings- en warmwaterfuncties handig beheren en monitoren vanaf slechts één mobiel apparaat. Het is ook mogelijk om het energieverbruik te monitoren, waardoor u de bedrijfskosten nog meer kunt verlagen.