EEN HYBRIDE WARMTEPOMP VOOR ÉLK HUIS

W.T.S. is specialist in de gehele verduurzaming.

Ben je op zoek naar een slimme manier om te besparen op je gasverbruik? Heel logisch! Deze tijd vraagt om verduurzaming. Uiteraard zit je niet te wachten op hoge energiekosten, maar ook niet op grote verbouwingen in huis. Dat is precies waarom de Intergas Xtend voor jou een ideale warmteoplossing is. Benieuwd naar de vier voordelen? We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

  • Kostenbesparend

  • Verduurzaming

  • Past op álle cv-ketels

  • Makkelijk te bedienen met de app

  • Tot 80% besparen op je gasverbruik

  • € 7200,- incl. volledige installatie

  • Ontvang € 2400,- subsidie

  • Standaard WiFi en Smart thermostaat inbegrepen

Wil jij besparen op je gasverbruik en er comfortabel bij zitten? Dan is de Intergas Xtend een slimme keuze voor jou! Deze eerste, volledig door Intergas ontwikkelde warmteoplossing bestaat uit een hybride warmtepomp die samenwerkt met een hoog rendement cv-ketel om jouw woning duurzaam te verwarmen en van warm tapwater te voorzien. Dankzij de compacte en flexibele add-on warmteoplossing kun je direct geld besparen. Hoewel je elektriciteitsverbruik wat toe zal nemen, daalt je gasverbruik en ben je helemaal klaar voor de toekomst!

Is je cv-ketel nog niet toe aan vervanging en wil je wel graag verduurzamen? Dan is het goed om te weten dat je met de Xtend veel minder gas verbruikt en dat de CO2 uitstoot een stuk lager ligt. Goed voor het milieu en ook fijn voor je portemonnee! De buitenunit van de Intergas Xtend onttrekt hiervoor warmte aan de buitenlucht die het centrale verwarmingssysteem in wordt geleid. Is het buiten erg koud en is de toelevering van de warmtepomp ontoereikend om je woning te verwarmen? Dan neemt de cv-ketel het over. De slimme binnenunit schakelt op het meest duurzame of economische meest gunstige moment, net hoe jij dit ingesteld hebt. De ketel levert overigens ook het warme tapwater. Hierdoor ben je onder alle omstandigheden verzekerd van warm water en een comfortabel binnenklimaat!