De ultieme energiemanager voor thuis: SolarEdge Home Hub omvormers

SolarEdge introduceert de nieuwste SolarEdge Home Hub omvormers. Dé ideale manager voor residentiële zonnesystemen; het is één brein die toezicht houdt op alles wat te maken heeft met zonne-energie in huis: productie, EV-laden en slimme energie-apparaten.

De SolarEdge Home Hub omvormers bieden tal van voordelen, waaronder verbeterde efficiëntie, flexibiliteit en betere beveiliging. Deze geavanceerde omvormers beheren moeiteloos de opwekking van zonne-energie, batterijopslag en de werking tijdens stroomstoringen, waardoor een volledige back-up van noodstroomvoorziening in huis mogelijk is.

Dankzij de DC-gekoppelde oplossing wordt overtollige zonne-energie rechtstreeks naar de batterij geleid, zonder verliezen door AC-conversie. Dit resulteert zich in hogere energieproductie en een verhoogd eigen verbruik. Bovendien is de Home Hub omvormer naadloos geïntegreerd met het SolarEdge Home Netwerk. De installatie en inbedrijfstelling verlopen dankzij de SolarEdge SetApp snel en gemakkelijk via een smartphone.

De SolarEdge Home Wave omvormers zijn pure PV-omvormers, maar wel uitgerust met het Home Network, dus communiceren ze met het gehele SolarEdge Home assortiment. Deze omvormers zijn compatible met het volledige aanbod SolarEdge Home-oplossingen.

De SolarEdge Home Hub omvormer is de volledige energiemanager voor thuis. Deze omvormers dienen als de kern van slimme energie in huis, draadloos beheren van de batterij, back-up stroom, EV-laden en smart energy-apparaten. Daarnaast beheert deze omvormer ook het energieverbruik in het huis door middel van de SolarEdge Home Operating System die de energieproductie, behoeften van apparaten, patronen in het energieverbruik en budgetvoorkeuren optimaal instrumenteert.